Nogle gange… 13.02.11

… er mine valg uforståelige – selv for mig selv. Og jeg skulle vel være den nærmeste til at vide, hvorfor jeg gør, som jeg gør. Eller noget.

Nogle gange ved jeg godt, at de slet ikke giver mening, de ting jeg vælger at gøre. Jeg handler med fuldt overlæg mod bedre vidende. Tag nu vintage badedragter f. eks. De har som oftest en sær pasform. De er næsten altid for korte til min torso – jeg har en lang torso… er det en god ting?
De er altid lavet af et eller andet håbløst gammeldags materiale, der gør, at de ikke giver sig ret meget, sidder lidt bulet og tørrer ubegribeligt langsomt. Nu jeg tænker over det, er de egentlig heller ikke ret behagelige at have på – sikkert af samme grunde. Og alligevel…

 photo 13-02-2011_zpsa0464d59.jpg

… er jeg nu den lykkelige ejer af denne her. Måske var det printet jeg faldt for? Eller den sjove retro label med havfruen? Måske fordi man får sådan en fin 1950’er bagdel i den?

 photo Mermaid_zps311e5198.jpg

Badedragt: Vintage, 15 kr.
My purchases don’t always make sense. Take this vintage one-piece for example. It’s not comfy to wear, it takes ages to dry and it doesn’t fit me all that well. But I love the print and the wonderful retro label, and the fact that it gives its wearer a cute little 1950ies behind so I had to have it. It’s from the local thrift store, app. 3 dollars

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “Nogle gange… 13.02.11

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.