Oh, oh Michel… 08.09.11

Se lige engang på den seje hårpynt som frk. Perminova bærer så smukt.
Jeg havde ellers forberedt mig på at sende nitterne til de evige anarkistiske jagtmarker sammen med resten af punk’en, meeen… sørme om der ikke er nitter på programmet A/W11, i hvert fald hvis man spørger Maison Michel.

“Undermine their pompous authority, reject their moral standards, make Anarchy and disorder your trademarks, cause as much chaos and disruption as possible but don’t let them take you alive.” udtalte i 1977 en herre, som også havde en vis affinitet for det nittede look.
Går jeg mon så langt?
Næppe!
Men nitter i håret, dét kunne jeg godt finde på…

Diskussionen om, at moden stjæler de originale ideer fra vækstlagene og gør alting til den samme, tandløse trend, den lader jeg ligge 😉

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.