Onsdagens wtf og en rar e-mail 12.11.14

Der kommer mere Sverige, I promise!, men først skal I lige ha’ den her, mens den er dugfrisk.
Måske kan den lyse lidt op på sådan en grå onsdag.

For tiden er jeg en meget træt person, periodevis alene-mor til to, hvoraf den ene er syg, hvilket kræver, at jeg er hjemme hos hende, og at jeg er opmærksom og støttende 24-7.

I nat vågnede jeg så op omkring klokken to med ondt i hele kadaveret, især i halsen.
Det skal lige siges, at jeg var forkølet big time så sent som i forrige uge.
WTF??

Nå, men op efter en pille ja, sådan en er jeg nemlig! Livet gør sgu ondt nok, som det er, man behøver ikke stå model til yderligere tilværelsesrelaterede gener såsom diverse virusinducerede dårligdomme og et glas vand.

Da pillen var skyllet ned, havde jeg fået så ondt af mig selv, at jeg rask væk, uden at spekulere det mindste over det brød 10 dages selvvalgt sukker og chokolade-afholdenhed. Lige så hjernedødt mekanisk som en zombie, der vejrer kød, hvis I har set “Night of the Living Dead”, ved I præcis, hvad jeg taler om, ellers stoler jeg på jeres fantasi, kravlede jeg målbevidst ud af sengen, vaklede hen for at hente chokoladen og grov-åd den derefter med største fornøjelse.
En hel plade. 100 gram koncentreret fedt og sukker. WTF??
Men ved I hvad, jeg fik det faktisk lidt bedre 😉

 photo deal_1354290162_zpse7dbd827.jpg

Da jeg så brokker mig over min ynkelige mangel på selvdisciplin til mit afkom i morges, fortrækker hun ikke en mine.
Hun har ellers været en knag til at rose min udholdenhed, lige indtil i morges.

Adspurgt hvorfor hun ikke bakker mig op i mit anfald af momentant selvhad, svarer hun henkastet, at hun har udviklet en ny slanke-strategi: Man skal altid sørge for, at alle andre omkring én indtager flere kalorier end en selv.
På den måde ser man altid slankere ud, mener hun.

Og det kan der jo være noget om… 😉

Nå ja, så var der den dér e-mail.

I min lediggang har jeg slået mig på smykkefremstilling.
Læs: Jeg vil gerne have et håndled fyldt af Anni Lu-armbånd, men jeg vil ikke prioritere det så højt, at jeg fyrer et par tusindlapper afsted efter det, så et diy er påkrævet.

Derfor har jeg bestilt et par poser seed beads hjem fra JM-Perlen, ja, det hedder de altså!, og se lige en fin ordrebekræftelse, der tikkede ind i min inbox:

“Tak fordi De handlede hos JM-Perlen – www.jm-perlen.dk

Deres varer er nu nænsomt taget ned fra vores hylder, med bløde hvide fløjshandsker og anbragt på en fin blød pude.
Vi har poleret varerne og placeret dem i en boks, af næsten rent guld.
Efter en lille højtidelighed, marcherede vi alle ned ad gaden til posthuset, hvor vi og hele byen, vinkede ‘Bon Voyage!’ til Deres pakke.

Tak fordi De gav os denne dejlige oplevelse.

Venlig hilsen
JM-Perlen”

Det var da lige til at blive i godt humør af, hva´?
Hav en dejlig onsdag derude 🙂

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.