OTTO & MARC

Happy Valentine’s day! Hubsteren er altid væk på Valentine’s day. Mandehørms skiferie. Fair nok. Not. Da jeg spurgte ham for et par dage siden om der lå en Valenstine’s day gave gemt i huset, fik jeg svaret “fejrer vi det??”- så der gemmer sig nok ikke nogen gave i outlaw Brønshøj… mænd ! 🙂

I går trak jeg Otto (ræven) og min Marc by Marc Jacobs bowling bag ud af gemmerne og gik på rov i den lokale genbrugsbutik og derefter shoppede efter nye briller. Jeg bruger sjældent mine briller, men Beeks har brugt dem som våben i en kamp mod sin kanin, så det var tid til nye… Når jeg får dem, skal jeg nok flashe dem for jer.

Jeg købte en fin ternet skjorte i H&M i sidste uge. Jeg var egentlig tændt på en, der ligner denne, i december fra Gina Tricot, men der var selvfølgelig ikke flere i min størrelse, da jeg fik nosset mig sammen sidste i december. Så det var rent win win at finde en lignende i H&M. Farven er rigtig fin og god til et casual look.

Hvad synes i om looket? Er i til pels? Det er jo et følsomt emne for mange, men de items jeg har i pels, er arvegods og jeg synes de er fantastiske. Min ulvepels har været så god her i vinterperioden – elsker den!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

1 thought on “OTTO & MARC

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.