Plet-ben 29.03.13

 photo pletben2_zps79ba9b83.jpg

Den anden dag havde jeg plettede ben og mine trofaste Bianco-boots på.

Den plettede hund kunne ellers have været et perfekt match til stængerne, men hun var ude på skrammer, så hun holdt sig ude af billedet 😉
Hvis I er med inde på Instagram (lisakirketerp) eller Webstagram, ved I allerede, at damen har haft Skammens Kegle på en uges tid, fordi hun er blevet steriliseret – hendes løbetider var så slemme ved hende, at det føltes som den rigtige ting at gøre and it better be, for det kostede sgu det samme som et par Loubs!. Men nu er hun altså tilbage i topform og arbejder på at minde naboens katte om, hvem der bestemmer i haven, altså var der ikke tid til at stille op til photoshoot 😉

Hav en god fridag derude – jeg har tænkt mig at tilbringe min i et boblebad 🙂

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.