Red Dresses? 11.05.11

Jeg elsker, elsker, elsker rødt. Klar postkasse-rød, brandhane-rød eller en lidt lysere rød henad tomat. Eller en varm julehjerte-rød. Valmuerød. Rød som ribs. Rød som alle pæne, røde ting og sager, men helst noget rødt, jeg kan tage på.
Længes jeg mon efter at sende en narcissistisk besked, “Se mig! Se mig! Se mig!”? Eller forsøger min underbevidsthed at fortælle, at jeg er et varmt og kærligt menneske? Er det måske det sensuelle, det handler om, “Den nøgne hud er lige under stoffet. Den higer efter at blive rørt”? Er det snarere “Kom mig ikke for nær! Det er farligt.”

Jeg skal til et bryllup til sommer. Mon en af de her kjoler kan gå, hvis ellers jeg stadig har rød på hjernen i juli? Would it be too strong a statement? Or just right?


Fra inwear, købt i genbrug


Fra H&M, købt i november. Jeg skulle have haft den på til et social event i december, men det blev aflyst, så den røde sag røg på nytårsaften i stedet, sammen med mine elskede Fermani sko. Jeg giver således årstiden skylden for det sært, grynede lys på billedet og min kække attitude. Eller måske var det Doctor D.s stærke cocktails.

I have an unhealthy obsession with red these days, any shade of red will do. I wonder if I could wear one of the above dresses for a July-wedding that I’m going to? I’ll probably pair either one with my beloved Fermanis. Would it be too strong a statement? Or just right?

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

4 thoughts on “Red Dresses? 11.05.11

  1. IHHH Har du købt den første i vores genbrugs??? Jeg tror det er min gamle som jeg grusomt fortrød jeg i et øjeblik af sindsyge kom til at smide i udbakken!!! Den klæder dig fantastisk 🙂

    • Hæ 🙂 Du må gerne låne den 🙂 Den er købt i genneren i Skørping. Tak for rosen, den gør mig glad 🙂 <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.