Room for improvement

Suburbia kalder! Vi flytter i hus til sommer og lige nu plalægges alt indretning, stort som småt. Jeg kommer til at saaaaaavne byen, men til gengæld får vi masser af plads, kirsebærtræer og troldegrene og egen parkering! wuhhuuuuu!

For tiden tænker jeg meget på, hvilke elementer fra lejligheden, der skal bringes med over i huset og hvilke møbler, der skal sælges på loppemarked til foråret.

Vi ville elske at have store, fede malerier på væggen, men dem vi vil have, koster en formue. Så indtil vi har råd til lækre vægmalerier, har vi “the shrine” – billeder af familie og andre små malerier. Ved at hænge dem sammen på denne måde, får man effekten af et stort maleri og vi er ret glade for billedcollagen:

Set venligst bort fra de skæve billeder – Beeks nyder at springe op i sofaen og forsøge at rive alle billeder ned – vi er efterhånden sikre på, at han skal have arbejde indenfor nedrivning, når han bliver voksen..

Vi skal have flere coffeetable books og et fedt bønnebord (tak Lene for det gode tip)

Bønnebord fra Designer Zoo

Indføre mere Kartell…elsker Kartell!

Og overtale Hubsteren til en meget, meget fin, men meget meget upraktisk emhætte.

Ih hvor vi glæder os! 🙂

Maja

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “Room for improvement

  1. ej, hvor er jeg glad for, at jeg endelig kunne give et tip den anden vej :o) Glæd jer til bønnebordet, – det er fantastisk :o)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.