Ruby Tuesday on a Friday 23.09.11

Efter en dum uge, hvor jeg det meste af tiden havde tankerne andre steder, end der hvor de skulle være, blev fredag aften spenderet i kvalificeret selskab, med rødvin og noget af det musik, der har været med til at forme de her hænder…


Et af de bedste billeder, der findes. Det er taget af Francesco Carrozzini. Så råt, er det. Kompromisløs passion.

Resten af weekenden er blevet brugt på lange gåture i det dejlige vejr, solskin og pæne steder gør for det meste livets vilkår og egne forkerte prioriteringer lidt mindre bitre at sluge.

Det er ikke turen med støvsugeren eller den ekstra arbejdsopgave, der væver sig ind i erindringen. Det gør til gengæld solens flimren igennem træernes blade og at være sammen med de mennesker, jeg elsker allerhøjest, og som elsker mig. Livet kan være så kort, alt, alt for kort til at bruge til det uvæsentlige. Men engang imellem skal jeg mindes om, at det er sådan. Det er ikke længere altid i mine tanker.

Hermed er sidste uges lektie lært.

Last week wasn’t one of my finest, so I spent the weekend doing things like spending time with people I love, listening to The Stones, taking long walks, thinking about what is truly important in life. It’s good once in a while to get one’s priorities straight.

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.