Sådan pakker du let 05.07.19

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og dermed kommer den store garderobeudfordring *drumroll*: Kuffertpakning!

I år skal der virkelig tænkes, for vi kan ikke have så meget bagage med, som vi plejer, og der skal også være plads til lidt shopping på vej hjem, så jeg skal virkelig begrænse mig, hvilket IKKE er min stærke side!

Derfor har jeg lavet en lille liste til mig selv, som jeg har tænkt mig at følge slavisk.

Typisk ender jeg med alt for mange pæne kjoler og alt for lidt praktik, men i år skal der altså pakkes med hjernen og ikke med hjertet!

Her kommer listen:

To hverdagskjoler/tunikaer – de nye fra H&M skal klart med, lette, luftige viskosesager er vejen frem i varmen

Cykelshorts til under

T-shirt

Nederdel – som også kan bruges under hverdagskjolerne

Praktiske shorts og en tanktop til de aktive dage

Pæn kjole – vi har nemlig bryllupsdag i ferien og skal ud at spise fint

Badetøj – måske to sæt, da det faktisk er de mest anvendte beklædningsdele på sådan en ferie

Kaftan til turene til og fra stranden – denne fra H&M skal med i år

Praktiske sandaler – utroligt grimme fra Bilka, men uundværlige når vi skal ud i diverse state parks og sejle i kano. De kan nemlig doublere som badesko også

Hverdagssandaler – sorte Havaianas

Et par fancy Havaianas til den pæne kjole

Bukser, t-shirt og cardigan til at rejse i – her ryger de praktiske sandaler også på. Det er godt at have noget rart på fødderne, når man skal trave diverse lufthave tynde

Ørenringe

Undertøj – tro mig, det eneste man har lyst til i 40 graders varme er at go commando både øverst og nederst, især svedige bh’er har fanden skabt på en virkelig skidt dag, men af sociale årsager må jeg hellere pakke det også

Makeup – kun det allermest nødvendige: En vandfast mascara, Øjenskygge, læbestift og den uundværlige guldolie fra Nuxe – neglelakken skal være i orden hjemmefra, og så køber jeg mig helt sikkert fattig i Walgreens derovre i løbet af ferien. Sådan plejer det at gå 😀

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.