Serietip til sygesengen 12.02.16

 photo 960 1_zpsqpw5ohbf.jpg

Jeg har været lænket til sengen med mandeinfluenza de første par dage i denne uge, skrækkeligt!
Min ven i nøden har været HBOs Golden Globe-vinder “The Affair”, som jeg har pløjet igennem fra ende til anden, når jeg ellers var vågen.

Jeg elsker alle seriens Montauk/Long Island vs. Upstate New York vs. New York locations.
Der bliver drukket masser af vin og øl med skruelåg, gået i kjoler med bare tæer på stranden, brugt snesevis af timer hos psykologen og kørt en masse i bil, Americana lige præcis som jeg kan lide det.

Og hey, så er jeg jo gammel New Yorker-boghandler, så “The Affair” rammer plet hos mig med sin selvoptagne forfatter-hovedperson og alle hans tilbagevendende skrivekramper, book tours og navlepilleri.
At Joshua Jackson spiller rollen som skulende og forsmået ægtemand tæller bestemt også på plus-siden 😉

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.