SHADES OF GREY

For et par dage siden blev jeg inspireret af Lækre Frk. Bruun til at smutte forbi MOSS COPENHAGEN på Nørrebronx. Da vi boede ved søerne, shoppede jeg hos MOSS rigtigt meget, men kommer ikke så tit på den side af søen efter vi er flyttet. Årsagen til inspirationen, var at Linda rockede en fin langærmet buksedragt fra MOSS – jeg har ledt efter den helt perfekte langærmede buksedragt i et halvt års tid nu og har været lidt for nærig til at købe Gannis udgave.. Så win, win, win, for buksedragten er helt perfekt – dejlig blød og falder rigtig fint, især med lidt Spanx under 😉 Den kan styles up med stiletter, ned med biker boots eller bare bruges til en hyggedag derhjemme.
Outfit details: Jumpsuit MOSS COPENHAGEN, ring Topshop, boots thrifted

Som i efterhånden nok har lagt mærke til, er jeg en sucker for en lækker buksedragt… 2012 har budt på lidt forskellige styles..

Fra Rude..Og et par stykker fra Gentlemen’s Affair..

Mit næste køb bliver helt sikkert Catty fra Gentlemen’s Affair, for min onepiece fra Donn Ya Doll er gået i stykker og jeg mangler en heldragt til når jeg er sølle og syg 🙂

Jeg er blevet voldforkølet… typisk, når der venter god mad og 100% garanteret lækker vin imorgen…øv 🙂 Men dagen har alligevel været produktiv, julen er blevet pakket ned, Hubsteren er blevet overtalt til rengøringshjælp og jeg har endda fået feriens første morfar idag – win!!

Håber i får en fantastisk aften imorgen – godt nytår og tak fordi i læser med – vi er glade for, at i er derude 🙂

Husk i kan følge os på Facebook eller på Instagram – søg efter Fashionistasistas 🙂

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

4 thoughts on “SHADES OF GREY

  1. WOW, du er da LANGT HOTTERE I DEN END JEG !!!! 🙂
    Jeg er glad for at kunne inspirere lidt – og misundelig over at jeg ikke har lige så nemt ved at komme i en MOSS Cph biks 😉

    Godt nytår 🙂

    /Linda

    • Hvor er du sød Linda, men synes nu klart, at du er super lækker i dragten 🙂 sig til, hvis du mangler noget i MOSS, så skal jeg nok hjælpe dig 🙂 godt nytår og tak for inspiration 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.