Some Days 28.05.11

Nogle dage er bedre end andre.

Jeg har skudt en zillion billeder, men guess what… They all turned out crappy. Det eneste gode var det, hvor jeg er på vej hen for at stille på kameraet. Med fjernbetjeningen i hånden. Floooot!

Jeg kunne have vist jer dem, men ved I hvad? Det er jeg simpelthen ALT for forfængelig til!
Yup! Dødforfængelig er jeg (og en hel masse andre dødssynder har jeg også begået – jeg kan allerede høre mig selv riste over sagte ild sammen med en hel masse andre inferiøre personager).

Og pinefuldt bevidst om, at jeg har en massiv GRÅ udvoksning (kunne det hele for fanden ikke komme ud gråt på een gang? Then I’d have no troubles with it – og det der de skriver på pakken… “dækker grå hår”, yeah right! INTET kan dække mine ståltrådslokker!), RYNKER (og jeg har ikke engang været særligt solbrændt nogensinde) og BULER ud de HELT forkerte steder (Charlotte, I’m so with you! All I see is THIGHS, too! Men for pokker hvor jeg elsker vinen, de fyldte chokolader, osten… – and mind you, I DO exercise, I do, men det gør det altså ikke. Jeg bliver IKKE tynd af almindelig motion. Det kræver rationaliseringer, nedskæringer, som i højest 1300. Kalorier, that is. Hver dag. Men er I klare over, hvor sulten jeg er på de 1300 kalorier? Hele tiden, en gnavende, udhulende sult, hele tiden på randen af skrigende sindssyge af sult. Det er altså ikke fedt. No pun intended. Det er altså røv-sygt at leve af gulerødder og tre halve om dagen. Er det bare mig?).

Og alt det – de grå hår, rynkerne og bulerne – viste de billeder med al ønskelig tydelighed. Så altså… dem får I ikke at se. Endnu ihvertfald. I må til gengæld godt se min nye taske.


De sagde, den var af læder. Og jeg tror dem. Alt deres hår var gråt. Street cred, right? Den kostede en flad tier.


Og min gamle sweater fra Gina Tricot. Den var vist med i det allerførste indlæg herinde. Den er næsten sølvgrå, ligesom månelys.


And the cherry on top: Sonia Rykiel for H&M, på min top ti over de bedste sko, jeg ejer. I virkeligheden fortjener de mere end en sweater og et par jeans. Det kommer måske senere.

Hav en dejlig lørdag aften. I know I will. I’m having Italiano 🙂
I morgen kan I se mine fine, nye bikinier, hvis I har lyst til at tjekke ind. Hvilket I skal være SÅ velkomne til. Men I får dem nok ikke at se på 😉 Måske bliver jeg mør i juli?

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.