Sommerhuslykke 12.10.14

 photo udsigt_zpsa11f3802.jpg

 photo roslashdeblade_zps6a5a7543.jpg

 photo anton1_zps5f13e60f.jpg

 photo hulsten_zps9adecacc.jpg

 photo druer_zpsd6888569.jpg

 photo Walther4_zps276f7a3e.jpg

For nogle uger siden inviterede mine rare forældre på sommerhus-weekend, og for søren, hvor var det skønt.
Sommerhuset ligger lige ned til Roskilde Fjord, den er praktisk talt lige for enden af haven.

Jeg nød septembers sidste dovne solstråler, de modne duer i drivhuset og den dejlige udsigt over fjorden, men allermest nød jeg samværet med mine forældre, min allerkæreste søster og svoger og mine to dejlige nevøer.
Det er så sjældent, vi er sammen hele familien, og det var precious at se vores fire unger på 13, 11 og fire år og lille W på fire måneder hygge sig i hinandens selskab.

Invitationen kom ikke helt spontant i stand, for der var alvorlige opgaver på tapetet: Fine, lille W skulle døbes, så jeg var på hårdt arbejde med at råbe Marmorkirken op i kraft af mit ærefulde hverv som barnets gudmoder.

Akustikken er ufatteligt ringe derinde, så det var noget af en opgave. Det lykkedes da heldigvis, men stakkels præst! Hans hørelse er sandsynligvis ikke, hvad den har været, efter at jeg har råbt barnets navn og “JA!” tre gange lige ind i ansigtet på ham 😉

På trods af det holdt han traditionen tro (det var samme præst som døbte lille A) en vidunderlig dåbsprædiken, hvori blandt andet guldkornet: “Det er ikke en søndagsudflugt i medvind, det her” indgik, og det har han da så evig ret i!

Livet er sgu ikke altid en søndagsudflugt i medvind, men i korte glimt er det måske alligevel nogle gange 😉

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.