Sunny Saturday, Sleepy Sista 11.06.11

Jeg er midt i en hvirvel af fornøjelser, så derfor kun et hurtigt billede – er lidt træt. Jeg var til damefødselsdag med fine kolleger i går aftes. Der blev naturligvis grinet og snakket, især vakte Ds historie, om hvordan hun havde trukket emnet “pude med kartoffeltryk” til håndarbejdseksamen på seminariet megen moro, ligesom Cs historie om hendes musikeksamen også forårsagede kaskader af latter. Men klokken 2 er for sent for gamle damer 😉 I hvert fald efter en uge med meget arbejde, så jeg skal vist en tur ud i hængekøjen lige om lidt.

Batterierne skal nemlig lades op, for i aften skal vi besøge fire dejlige mennesker. Jeg forudser en masse leg, snak, drinks og cajun cooking. Og måske får jeg lov til at gramse lidt på Ts fine nye, gamle kjole og de røde sko.

Jeg ønsker jer en dejlig lørdag. Nu: En lille morfar 😉

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.