Tangerine Dream 30.08.11

Jeg havde de bedste intentioner om at passe godt på jer, mens min lækre sista ligger underdrejet i arbejde. Lækre outfitbilleder. Hver dag. Yeps. Bruge mere tid på at udvælge fine kjoler. Vise jer noget af alt det, der er i gemmerne, og som alt for sjældent bliver luftet. Lakere negle. Et pift parfume. Jeg ved godt, at det ikke er i smell-o-vision det her, men alligevel…
Og hvad gik dagen så med?
Jow, jeg har skrevet en zillion vigtige forsinkede arbejds-mails, lavet tre lægeaftaler og bestilt en tandlægetid, støvsuget hele bondehuset, ryddet op i legerummet og sørget for kolde klude og varm te til damerne, for de har feber og ondt i halsen. Det foregik altsammen i hyggebuks og gennemsvedt trøje. Med usminket femøre og flossede negle. Og sutsko.
I bliver forskånet for synet. Det ville være et brud på menneskerettighederne. Eller i det mindste et overgreb på min egen forfængelighed 😉


Heldigvis er der andre der har sørget for at iklæde sig deres bedste skrud. Tallerkensmækkerne f. eks. Dem kan man altid regne med. De ligner næsten glødende kul. Og de minder mig om den her fine kage.


Dahlia. Den stammer fra Mexico. Onde tunger kalder den en skydeteltsblomst. Det er nok farverne. De ER påtrængende, men jeg elsker dem. Den er så tålmodig og fordringsløs, dahlia. Et væld af blomster sætter den, helt indtil frosten kommer. Så bliver den brun og splatter ud, jamen det gør den! Og så skal knoldene op af jorden og ind og stå, mørkt, køligt og frostfrit – de tre magiske ord. I maj-juni smider man dem i jorden igen. Og så gentager historien sig. Easy as pie.


Slut med have-sludder. Jeg fik vist ikke rigtig vist jer de her sandaler, som jeg købte sammen med alle de andre orange-røde ting og sager her. 20 kr. kostede de i H&M. Det er vist åbenlyst hvorfra farveinspirationen kommer. Er man så en have-nørd?

Hav en dejlig tirsdag aften 🙂

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.