Tapas hos Lundgren

Igår var vi ude at spise tapas hos Lundgren V.I.P og derefter i Empire for at se Coen Brothers’ True Grit. I casa del Broløs er vi vilde med Coen Brothers og blev bestemt ikke skuffede!! True Grit er helt sikkert værd at se i biografen, hvis man blot tager den for dét, den er…. western med et Coen twist 🙂

Dagens outfit var præget af regn, slud, stormvejr og ikke mindst… ammefrit miljø i 4 timer 😉

Vero Moda dress worn as top, boob leggins, Marc by Marc Jacobs bangle and Beck söndergaard earringsWedges from…. damn, I don’t remember… maybe Defeater?

Purse Marc by Marc Jacobs

Hubsteren havde købt et Downtown tilbud til Lundgrens V.I.P og det var alle pengene værd. Det er et rigtigt hyggeligt sted med afslappet atmosfære. Dog er der kun et tomands bord og vi var så heldige at få det:

Vi fik Lux Tapas – så lækkert med godt brød. Dog serverede de også rugbrød til og det var lidt en mærkelig kombination, hvis jeg skal sige det 😉 Vinen er butikspriser og man betaler for dét, man drikker. Vi fik en vin, som koster 800 kroner på NOMA til 150 kroner 🙂 Betjeningen var også lige tilpas kæk, så vi var fuldt ud tilfredse og kan sagtens anbefale, at man bestiller et bord på Lundgrens, hvis man er til Tapas og god vin.

Yesterday we went out  to Lundgren V.I.P for tapas and good wine and to the movies for Coen Brother’s True Grit. Great evening, good food and a good movie 🙂

Maja

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

4 thoughts on “Tapas hos Lundgren

  1. Yummy mummy siger jeg bare…

    Og ja Lundgren kan varmt anbefales, især deres vinsmagningsarrangementer. Hvor ejeren er ret karismatisk :o)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.