The best laid Plans… 31.05.11

Okay. Planer. Havde jeg. Om dagens gøremål. Alle mulige gode ting og sager. Havearbejde. Lidt thrifting. En tur ud at rulle. Tage billeder. På arbejde og lidt planlægning af næste skoleår. En gåtur på molen. Smide sten efter mågerne (bare rolig, jeg er ikke i nærheden af at ramme dem og har aldrig været det, har intet boldøje).

De planer røg lige i vasken, da jeg vågnede op ved siden af en brændende varm syvårig i morges.
Og måtte se i øjnene, at jeg nok ikke kommer til at bevæge mig uden for min egen matrikel i dag.

Nu sidder jeg så og klasker fluer, mens opvaskemaskinen brummer i baggrunden.
Og glor på et gulv, der burde støvsuges.
Overvejer hvordan jeg kan komme på arbejde og passe syg pige. Samtidigt. To steder på én gang. Not gonna happen.
Fordøjer invitation til en dejlig fest, som jeg glæder mig meget til, men har total tøjkrise over – almindeligt, pænt men afslappet hedder dresscoden. Jeg ejer ikke et eneste outfit, der falder inden for den kategori. Totalt outreret vintage-glimmer-cirkus, tårnhøje hæle, et væld af “små sorte” eller skovmandsskjorter, flip-flops og band-tees har jeg til gengæld masser af.
Prøver at overse bunken af rettearbejde, som i virkeligheden kan klares på en halv times tid, hvis jeg nu var effektiv, men jeg gider simpelthen ikke.

Nogle gange tror jeg, jeg eksploderer.


Gif herfra

Fml, er det sådan de siger?
Ja, ja. I mangel på ægte problemer… 😉

All my plans for today are temporarily postponed due to one very hot, little seven year old. Poor thing.

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

3 thoughts on “The best laid Plans… 31.05.11

  1. Sorry to hear about the kiddo.

    So – if the party happens to be the one I am involved with here in Chi-town, I can guarantee that “Totalt outreret vintage-glimmer-cirkus, tårnhøje hæle” will be acceptable. Expect to walk ~1/2 mile on pavement, though.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.