These are the Days of Miracle and Wonder 29.04.11

I går aftes var jeg på en mental rejse. I går aftes havde jeg en dejlig, dejlig lille knægt med kul-sorte øjne og runde lår på skødet. I går aftes beundrede jeg en sari, rød som modne jordbær med småbitte guldglimt, og brudesmykker, tåringe og ankelkæder på en smuk, mørk fod. I går aftes spiste jeg i Vietnam i Aa, udsøgte forårsruller, farverige salater, eksotiske frugter i mælk. Og dansk øl til. I går aftes talte jeg dansk og engelsk i en skønsom blanding. I går aftes mødtes tre kulturer, måske endda flere, og mine små-damer oplevede, hvilket vidunderligt, magisk sted verden kan være, og at den strækker sig langt videre, end man kan forestille sig. I går aftes lærte vi allesammen noget om hinanden, men mest af alt måske om os selv.

Dresscoden? Tja. Det blev et gæt. Jeg satsede på afslappet, egnet til udeliv, men alligevel ikke sneakers og jeans. Senere, da solen forsvandt bag kollegiets tage, røg der et par strømper og en rød jakke på.


Søsterarmbånd: See by Chloe, købt herGamle wedges: Billi Bi


Skjorte: Monki – parret med thrifted jeansnederdel – shades: H&M. I kan se et lidt mere dressed-up outfit med samme skjorte lige her.

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.