Thrift Store Heaven Pt. One 10.07.11

I dag kastede jeg mit (cocktail-hærgede) legeme i Jeep’en, trodsede min gryende aversion mod biler med automat-gear (ja, jeg prøver jævnligt at finde koblingen med det resultat, at jeg klodser bremsen, så samtlige passagerer sidder med næserne oppe i forruden, og bilisterne bagude tror, at jeg er stang-stiv) og kørte ud og fandt en thrift store, jeg ikke har været i før. Og den var ikke mindre end FANTASTISK! Imellem støvede bøger, forvaskede pj’s og udtrådte flip-flops gemte der sig masser af fine ting fra bl.a. INC, Liz Claiborne, DKNY, Kenneth Jay Lane, Juicy Couture og Max Azria. Der var en hel “bøjlemeter” med vintage fest- og brudekjoler, og lur mig om jeg ikke fik kørt snitterne hen over masser af perler, silke og pailetter?

Der blev hevet ned fra stativerne ud fra devisen farver, mønstre og fine detaljer. Altsammen kostede mellem 30 og 50 kr.


Et par 60’er-inspirerede sager. Den øverste er en detalje på en Nicole Miller fake wrap dress, lidt DvF-agtig. Very cute.


Shift dress med Pucci-vibes. Desværre sad den ikke så godt på mig, så den måtte blive, hvor den var. Ærgerligt. Jeg var ellers dybt forelsket i mønstret og farverne.


Close up af en fin laksefarvet top med cremefarvede blonder. Men da den kom på, afslørede den sig desværre som lidt for lille og lidt for… laksefarvet.


Detalje af smuk perlebroderet bluse med lange ærmer og en fin kant forneden, men da jeg allerede er den stolte ejer af en, der ligner, kunne jeg ikke rigtig argumentere for den.

Udover Nicole Miller-kjolen røg det hele tilbage på hylderne, men alligevel vandrede jeg ud af butikken med et syndigt smil på læben og to fyldte poser 😉 Part two coming up…

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

4 thoughts on “Thrift Store Heaven Pt. One 10.07.11

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.