Ugens WTF

Når skraldeposen får eget liv og gør sådan her:

Når man har måttet indse, at man bliver nødt til at finde sine døgnvagtscrocs frem, når man skal rende frem og tilbage fra altanen 30 gange om dagen… just ain’t right, it’s a fashion no no 😉

 

Når bissen skriger fra Odense til Nyborg for derefter at skraldgrine på Statoils toilet som om intet var hændt.

Når vaskemaskinen synger på sidste vers og man godt kan se, at man så ikke får overtalt husbonden til et godt kamera i denne måned.

Når Otto er ved at opløses:

Når vintage perler må lide døden ved bissens hånd:

Hermed WTF…;)

Har i haft en eller flere WTF’er denne uge?

Maja

WFT of the week…. garabagebag on the run, bad fashion decision but crocs are a necessity with a baby on the balcony, Otto is dissolving and baby Bisse recks vintage pearls… what’s your WTF of the week? 😉

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “Ugens WTF

  1. Uha Smukke det er da noget af en liste. Kan jeg vist ikke lige konkurrerer med. Tæller det at jeg topstresset mandag morgen skal malke ude fordi min kære Hubby stressede mig pga bankaftale kl 10 og vi jo skulle på vores første date = pumpe ud. 2 min inden jeg er færdig går l. fra hinanden så al mælken ligger på gulvet. Lad os bare sige jeg var 5 sek fra at stortude 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.