USA Buys: Florida Souvenir 08.10.14

 photo florida40_zpse4b964b0.jpg

Jeg har altid haft en faible for udstoppede kræ, forstenede ting og sager og deslige, så derfor har den lille fyr, jeg hjembragte fra min allerførste rejse til Sydstaterne engang tilbage i ’98, fået en storebror.

Der var stor tvivl om kuffertkapaciteten på afrejsedagen, men da han havde fået stoppet kæften fuld af sokker og underbukser, gik det 😀

Han er købt i den drugstore, som hedder Walgreen’s, for 99 Dollars, og han er et hundrede procent alligator farm-opdræt.
Det vil sige, at der altså ikke er tale om et vildt (eller truet) dyr, men et dyr som udelukkende er opdrættet til fødevare- og souvenir-produktion.

Man kan købe masser af “Alligator Bites” og “Alligator Jerky” rundt om på diverse tankstationer og spisesteder i Florida.
Alligator Bites smager ikke overraskende som… kylling 😀 men strukturen i kødet er mere henad rokkevinger f. eks.
Mht. jerky smager det sgu alt sammen ens: Krydret og saltet, fint til tømmermænd, men virkelig ikke noget at skrive hjem om ellers.

Alligator Bites smager helt ok, men de er efter min mening mere en kuriøsitet, som man “skal prøve”, end en decideret gourmetspise.

Nå, før det udvikler sig til madblogging eller hmmmmm, jaaaaa… så vil jeg slutte med at love, at I får både storebro og bettebro at se igen op til jul 😉

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.