USA Buys: Lips Injection Extreme, but why? 04.10.14

 photo lips_zpsed174f85.jpg
Jeg føler mig efterhånden gaaaaaaammel, når jeg går ind i i Sephora og spørger efter en god lip plumper, men den søde ekspeditrice i International Plaza, Tampa, løftede ikke et øjenbryn, da hun foreslog mig den her fra Too Faced.

Jeg er for øvrigt ganske tilfreds med resultatet: Den brænder ad H til (note to self: do NOT lick lips!!!), og mit kyssetøj ser faktisk lidt mere fyldigt ud efter brug, men jeg vil ikke tilråde, at man møsser med mig, medmindre man kan lide følelsen af chili gnedet ud på læberne… og hvorfor er det så egentlig, at man bruger sådan noget, hvis det ikke er for at indbyde til kys?

Tja…

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

5 thoughts on “USA Buys: Lips Injection Extreme, but why? 04.10.14

  1. Jeg er slet ikke kommet med på bølgen af alle de der serums og plumpers… Og chili-kyssetøj? Av!
    Men jeg kunne virkelig godt tænke mig at give en serum til vipper/bryn et forsøg, så jeg kan få lidt mere fylde i de afdelinger!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.