Warning: Use of undefined constant EDD_PLUGIN_FILE - assumed 'EDD_PLUGIN_FILE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fashionistasistas.dk/public_html/wp-content/plugins/font-uploader/font-uploader-free.php on line 59
Well, hallo there Mr. Handsome! – Fashionistasistas

2 thoughts on “Well, hallo there Mr. Handsome!

  1. Jeg har en fobi for frøer så det gav lige et gip i mig da jeg så dette billede.. Kan næsten ikke forestille mig dette lille monster forvandle sig til en prins! 😉

    • Åh nej, Mette. Det er jeg ked af. Jeg håber ikke, at du har kuldegysninger endnu. Jeg har det selv sådan med de store edderkopper, så jeg ved godt, hvordan det føles, brrrr. Heldigvis har jeg efterhånden fået et lidt mere afslappet forhold til dem, men jeg kan stadig ikke samle dem op med bare hænder. Kram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.