WTF?! 11.02.12

… når Prinsessen æder halvdelen af træknapperne i ens spritnye poncho – halllåå, jeg har ikke engang haft den på endnu, Frøken!

… når Prinsessen vågner lige så ofte som en etårig, går ud og snuser lidt og kommer ind igen. Nej-nej, jeg sku’ da bare lige ud og kikke. Klokken 03.17??

… når Prinsessens løbetid kører på 7. (s-y-v-e-n-d-e) uge, og man desperat løber rundt for at redde en gazillion tøjdyr fra stangliderlig hund.

… når man får trukket den så længe med at få bestilt flybilletter til dejligt besøg hos sin søster, at man til sidst er henvist til at tage bumletoget (transporttid 2×45 minutter vs 2×4 timer!).

… når man griber sig selv i at tænke, at det egentlig bliver meget hyggeligt med sådan en togtur til en afveksling. Jamen, wtf is wrong with me?

… når det begynder at blive lysere udenfor, men man bare stadig er træt med træt på. Konstant.

… når termometret i bilen viser -17,5, og koblingen er frossen. Whaaaat? Velkommen til Sibirien?

… når vaskemaskinen melder F7 og nægter at pumpe ud. Og man efter frantic søgen efter manualen på Google finder ud af, at rørene bare er frosset til jf. ovenfor. Skille rørene af, siger du? Hmmmm… Where to start?

… når man er tøset nok til, at den her får én til at krampe-grine og redder hele ugen 😉

(Tyvstjålet fra sød ven på fb)

Men ved I hvad? Til helvede med vaskemaskiner og andre besværlige apparater, for nu ruller toget ud af stationen, og jeg er på vej til hovedstaden. Og der venter søde Beeks og min fashionistasista 🙂

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.