WTF!? Konfirmationskjole? 07.01.17

 photo Christian Krogh dagen derpaa_zpsbvvfo8vi.jpg

Tjek!
En stor sten er løftet fra mit og lillepigens hjerte: I dag er konfirmationskjolen kommet i hus!

Hun bedyrede allerede i september, at alle hendes klassekammerater havde købt deres kjoler, og at vi skulle ud at sikre os den perfekte af slagsen, inden alle de gode kjoler blev udsolgt…
GISP!!

Altså, den store dag er først Bededag. Den 12. maj??? 2017????

Jamen, holder de børn op med at vokse fra kjolen er købt og så til dagen efter konfirmationen?
Bestiller butikkerne kun kjoler hjem én gang om året?
De kritiske spørgsmål stod i kø munden, samtidig med at panikken forplantede sig i barnets øjne.

Sidste år, da ældstebarnet skulle bekræfte sin dåb, ordnede vi kjolekøbet takket være det kære Asos, men yngstebarnet er et lille nips i både højde og drøjde, så der var ikke gevinst på Asos i hendes tilfælde.
Ergo havde jeg INGEN erfaringer med butikker. Desuden syede min mor min konfirmationskjole dengang i 1984, og jeg blev selv gift i svigermors brudekjole, så jeg har bogstaveligt talt aldrig før sat mine ben i en Lillyforretning!

Ahrmen! Jeg kunne slet ikke forholde mig til det dengang i sensommeren, så den blev trukket i ørerne så længe, jeg kunne, men i dag var altså dagen, og bekymringerne var store.

Ganske grundløst viste det sig. Efter at have prøvet et utal af 1500-kroners-corsagekjoler, som passede helt håbløst i overdelen, altså, siden hvornår er alle konfirmander blevet så veludstyrede på overkroppen???, måtte vi smide håndklædet i ringen og gå til stålet: En specialbutik for den slags beklædningsgenstande!

I løbet af 20 minutter var der bingo, og damen er nu indehaver af en smuk 50er-agtig blondesag med underkjole og hele baduljen.
Alle er glade.

At hun så insisterer på, at den skal fuldendes af et par hvide Adidas, er en helt anden snak 😉

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.