WTF – The (Belated) Greek Ed. 04.09.13

 photo blaringflag1_zps89196a0d.jpg

Når man indlogerer sig på et hotel uden WiFi med to forhærdede net-junkies i to laaaange uger…

Når en proptrækker ikke er en del af standardudstyret på hotelværelset. Og tro mig, man har brug for det glas vin allerede efter to dage uden netadgang…

Når man kommer i tanker om, at man da egentlig bare kunne have taget sin egen trådløse router med hjemmefra. EFTER man er kommet hjem fra ferien… og beslutter sig for at forbigå det i tavshed, fordi tanken om routeren efterfølges af en overskrift på den indre lysavis, som lyder noget i stil med “To børn på hhv. 10 og 12 år dræbte natten til i går i fællesskab deres mor”…

Når man finder præcis den bog, man var i gang med og efterlod på natbordet, og en mere af samme forfatter på tilbud – og en bog man var på bibliotekets venteliste til på “Get one, leave one”-hylden på hotellet. Wtluckyf?

 photo traeligkopfuglen_zpsce8c7cbd.jpg

Når man må købe bøger i lufthavnen pga. overvægt af tøj i kufferten… og kommer hjem med det meste af tøjet i ubrugt tilstand, men desperat manglede en bog de sidste par dage på ferien…

 photo kloster4_zps577c0bdd.jpg

Når man kører igennem den samme lille græske flække fire gange for at finde en lille sidevej, finder den og derefter rumler en god halv time ud af en grusvej in the back of beyond i 34 graders varme med to topsure unger og en noget skeptisk mand for at finde det her:

 photo tomb_zps1feda143.jpg

Minoan tomb, my ass… det var et hul i jorden med en oversize bikube bygget af klippestykker i den ene ende.
Jeg var sgu et øjeblik bange for, at de ville efterlade mig der.

Når man på samme tur kører undervognen på en halvstor sten, uden et eneste ord kigger på hinanden og derefter i bakspejlet for at se, om man efterlod sig autoparts på vejen… #enlillesmulefornonchalantemeddedérlejebiler.

Når man får en Pina Colada uden ananasjuice. Hvad sker der for det?? Jeg kan således berette, at kokosmælk og rom ikke er nogen udpræget nydelse. Heller ikke selvom man sætter parasoller og farvede sugerør i!

 photo bjergvej_zpsef97ad05.jpg

Når man bliver enig med sig selv om, at ældstebarnet forlængst må være vokset fra sin køresyge og efterlader en næsten fuld pakke transportsygepiller derhjemme, hvorefter staklen brækker sig hele vejen fra Agia Marina til Elafonissi (en tur over bjergene på to-en-halv time 🙁 )

Når man møder en bil med registreringsbogstaverne PIK, men ikke når at få skudt et billede.

Når der er Shhhhrimps på menukortet. #shhhhhrejernesover

Har I mon oplevet finurligheder i løbet af sommeren?

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “WTF – The (Belated) Greek Ed. 04.09.13

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.