WTF uge 16 – The Countryside Garden Edition

Jeg tillader mig undtagelsesvis at gå min ufatteligt lækre og fashionable søster i bedene med en WTF fra sidste uge, og hvad er mere relevant for en havenørd end en WTF, frisk fra the great outdoors 😉 ?

Here goes…

Når man afbestiller sit (hundedyre!) Viasat abonnement i november 2010, men ikke får taget sig sammen til at pille sin (ufatteligt grimme!) parabol ned før april 2011 og opdager det her:

Noget siger mig, at den parabol får lov at hænge et par uger mere, indtil dueungerne har fået flyvetilladelse 😉

Når man er så nysgerrig, at man i fuld alvor overvejer at anskaffe sig et varmefølsomt kamera med bevægelsessensor eller alternativt grave hele sit bed op for at finde ud af, hvem eller hvad det er, der bor hernede:

WTF is going on in my head?

Når der omtrentligt hver halve time kommer en traktor med påspændt tromle rumlende forbi ude på vejen, en tromle der vejer et par supertankere og får hele huset til at ryste så meget, at man må undertrykke trangen til at råbe: “Quaaaaaake!” og kaste sig ned under det nærmeste bord. Hver gang. WTF? Jeg troede, man var holdt op med at tromle markerne? At det var forældet teknologi? Kunne man ikke lade tromlen stå ude på marken? Bygge et lille skur til den der? Behøver man virkelig at køre frem og tilbage med den?

I won’t even go into the issue of GYLLE. Jeg er altså ikke sart, og jeg har selv frivilligt valgt at bosætte mig uden for lands lov og ret, men hvert ottende minut? WTF? Hvor meget l… og p.. kan et husdyrhold producere?

Når man efter at have tjekket alt kvaset på bålpladsen for fuglereder, pindsvin og andre levende væsner, sætter fut i fejemøget med afbrænding af kæmpebål i haven…

… som resulterer i en trampolin OG en ellers nydelig t-shirt fuld af huller. Måske skal man begynde at tænke, FØR man handler…? Bare en strøtanke… sådan et hus er dyrt at genopbygge…

Når man står og nyder kæmpebålet, og der kommer en frø hoppende over græsset… og lige ind i ilden, hvor den sydende afgår ved døden foran fire lamslåede tilskuere, heraf to under 10 år. En stakkels amfibisk selvmordskandidat? WTF?

Og når man efter denne offentlige selvafbrænding må følge to småsnøftende børn ind i huset og finde ud af, hvordan man får dem trøstet. Hvad siger man lige? Frog with a death wish? It was for the best? This was a powerful political statement that will stand out in modern history?

Jow-jow. “Der er så deiligt derude på landet…”, som H.C, Andersen skriver.
Hvad med jer? Hvordan er jeres haveuge gået?
Vi hører også gerne om WTFs fra parker, altaner og andre udendørs steder 😉

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

4 thoughts on “WTF uge 16 – The Countryside Garden Edition

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.