WTF uge 16

Når man er sådan en hønemor, at man mener, at man absolut må flytte skab, så man har hurtigere adgang til babygråd…

Når “projekt skab” er meget, meget mere omfattende end ventet og man må indse, at man har for meget tøj (really… WTF!):

 

Når man havde lykkeligt ignoreret, at gulvet under skabet aldrig var blevet malet..

 

Når det er 2 år siden gulvet blev malet hvidt og man er for doven til at flytte alt ud og male hele gulvet, men blot maler, hvor skabet stod og nu har et tofarvet fint, fint gulv 🙂

Når man har fået blokket sine fine nye vintagefund sko og stadig ikke kan passe dem.. håber de får et godt liv hos en anden dejlig pige…Anyone, der er en størrelse 37 og gerne vil købe et par fine camel støvletter fra Italien? 🙂

Når man ved, at man burde tage afsked med sine Chanel sandler og sælge dem, fordi de aldrig bliver brugt, men bare ikke kan få sig selv til det…

Når Mama B har beskåret ens oliventræ og det efterfølgende vælger at opgive kampen for livet  😉

En anden fashionistasista sagde…

Når man bestiller billetter til lyntoget fra Aa til København og tænker: “Jeg kører sgu til Skørping og står på der. Så sparer jeg parkeringsafgift for tre døgn.”

Når man efterfølgende står på stationen i Skørping i god tid med to børn, bagage og cool overskudsagtig attitude, indtil det går op for en, at Skørping ikke er verdens navle, og at lyntoget ikke stopper der.

Når man kampsvedende kaster sig ud i bilen igen og drøner til Hobro Station, hvor man misser toget.

Når man er nødt til at køre helt til Skanderborg for at nå det fordømte tog. OG når man undervejs, bedst som man glad tænker: “Jeg når det! Jeg er foran tidsplanen nu!”, får beskeden: “Warning! Low fuel!” Der røg det forspring.

Når man virkelig er nødt til at beherske sig for ikke at råbe: “Neeeeej! Jeg vil ikke have min skide dankortkvittering. JEG VIL HA’ MIT TOG!” lige ind i hovedet på den søde ekspedient på Shell tanken.

Når man efter en hæsblæsende tur ankommer til Skanderborg Station for at opdage, at der ikke er en eneste parkeringsplads, og man derefter er nødt til at parkere brand-ulovligt.

Når man efter at være faldet ned begynder at tænke, at det egentlig var ret sejt gået, at man nåede det. WTF???

Hermed Fashionistasista’ernes WTF…kom endelig med andre gode bud på ugens herligheder 🙂

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

5 thoughts on “WTF uge 16

  1. Sikke i kan, er det genetisk måske. Ugens WTF her er når ens bæbs beslutter sig for at sutteflaske og erstatning er fra helvede…… Sådan frihedsberøver man sin mor 🙁 Nogle gode forslag????

  2. Hehe, Luise. Klog Bæbs du har der 🙂 Desværre har jeg ikke de vises sten mht. affodring. Måske modermælk i flasken for at lokke?

  3. I er simpelthen for morsommer…

    Til Luise.

    Ved ikke hvor gammel bæbs er men hvis h*n er mere end 4mdr så prøv at give det kølede, det hjælper her hjemme når det er lidt lunt i vejret…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.