WTF uge 29 – The Chicago Edition

Highlights fra Chicago 😉

Når man begynder rejsen over Atlanten med at sidde med to (over-) spændte børn. Tre timer senere har man stadig ikke forladt Aalborg Lufthavn. Og dermed kommer man for sent til det fly fra Florida til Atlanta, man skulle have været med. Og for sent til det fly fra Atlanta til Chicago, som man også skulle have været med. W.T.F.!!!

Når fyren fra ComeFly meddeler én, at man efter hans mening ikke har ret til kompensation fra dem eller Monarch Airlines, på trods af at Forbrugerstyrelsens hjemmeside siger noget andet, “… men det skal vi ikke diskutere her. Her er mit kort. Du kan jo prøve at ringe, når du kommer hjem.” Og derefter har mere travlt med at komme op til 24Timers kamerahold, som han sad og smooschede med i VIP-afdelingen på første klasse. WTF? Jeg har altså lagt pænt mange penge her hos dig, Mr. ComeFly? Kunne du da i det mindste ikke hjælpe med at finde et andet connecting flight? Eller bare give en æske chokolade? En ekstra kop kaffe? Et eller andet? No?

Og når man derefter må sætte sin lid til de søde damer hos Delta Airlines, som hele to gange sørger for at få plads til os ombord på deres fly, så vi faktisk ender, der hvor vi skal, godt nok noget forsinket, men yay alligevel. Det er altså fantastisk service! Måske skal Mr. ComeFly i praktik hos Delta?

Når man hopper ind i taxa hos brutalt stor, sort fyr i blomstret Hawaii-skjorte og forventer at blive udsat Dr Dre’s samlede værker, men velsignes med… Monserrat Caballé. WTF? I love your taste in music, man! Og hvad skete der lige for de fordomme dér, Miss Missy?

Når man tager til Taste of Chicago Food Festival, hvor der nok var 20.000 barbecues i gang… i 37 graders varme. Dang, that was hot!

Når man finder ud af, at den bedste morgenmad i området fås på eget hotel, på Weber-restauranten. WTF? I thought you only flipped burgers?? And what am I doing at a chain restaurant btw??

Når man er ved at komme for sent til dejligt bryllup, fordi man har glemt at der er myldretid, når man bor i en by. WTF? Hvad sker der for mig? I used to be a big city girl?

Og når man ankommer til dejligt bryllup med en gave bestående af en flaske god champagne og to champagneglas, som man har travet byen tynd efter med to sure børn på slæb, og det ene glas så har mistet foden, da gommen pakker ud. ARRRRG! Flovt!

When you get hit on hard by random-half-your-age employee at Forever XXI and end up telling him the whole story about the idea behind your inked arm, your recent loss of faith and a couple of other rather personal things. I’m jetlagged! Stop asking me questions! And stop hittin’ on me! I could be your mother! 😉

Når ældstepigen får låst alle ude af toilettet på Hilton Gardens og man må grave dybt i sin hukommelse for at få låst døren til det allerhelligste op. Var der ikke noget med at man kan stikke noget ind i hullet i midten af håndtaget og trykke til… hmmm. Brugbart instrument?… Kuglepen!! Et voila!

Har I også oplevet sjove ting og sager på jeres ferie?

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

1 thought on “WTF uge 29 – The Chicago Edition

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.