WTF uge 31 – The Florida Edition

Når man efter flykaos har besluttet sig for, at man ikke gider dét pjat igen. Og derefter præsterer at glemme, at der er tidsforskel fra Illinois til Georgia. Vi sad så og spiste morgenmad, da vores fly lettede. ARRRRG! Men lur mig om Delta ikke udvirkede mirakler igen:
Nydelig dame bag skranken hos Delta (med streng tone of voice): “How could you miss your flight?!?!!”
Mig (insert sad puppy face):”We ARE really, really sorry. But we’re Europeans. We don’t have time difference over there, so we didn’t realize that bla bla bla…” (man må godt fortælle hvide løgne, ikke?)
Nydelig dame bag skranken hos Delta (straks formildet): “Oooh, okay then. I’ll see what I can do.”
Thank you, Delta Airlines <3

Når man kommer susende ad I75N og må holde tilbage for en hejre, der har besluttet sig for at stå midt på vejen. Og blive stående. Øøøøh? Get outta the way, I'm driving a jeep, I'm bigger than you for crying out loud.

Når man sidder stille og fredeligt i det bløde, tropiske mørke på altanen og ældstepigen råber: "Hvorfor banker I sådan på vinduerne?" inde fra den oplyste stue, og man derefter må forklare hende, at det er insekter så store som femkroner, der banker, når de flyver mod vinduet…

Når man sidder ligeså stille og fredeligt i stuen med morgenkaffen, nyder udsigten over havet og roen, og der spadserer et egern forbi uden for vinduet. På el-ledningen… jeg synes at tiltrække selvmordskandiderende fauna. WTF??

Når man efter adskillige køreture stadig ikke kan kende forskel på en bremse og en kobling. For hulan kvinde, hold dog den venstre-fod i ro. Der er (stadig) ingen kobling i en bil med automatgear!

Når ældstepigen har besluttet sig for, at stranden er “klam” og foretrækker poolen – konsekvent! Vel at mærke den pool som undertegnede har fisket diverse gamle strand-legesager, en fed larve (druknet), et lille firben (druknet) og en gigant af en edderkop (druknet) op af. Blandt andet. WTF?? Det er sgu da den bedste strand, jeg nogensinde har været på…

Tja. Selvom man flytter sig adskillige hundrede kilometer, kan man stadig opleve finurlige ting og sager 😉

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.