Yndlingsaccessory 2, 26.04.19

Jeg er rigtig faldet i hårspændefælden, men den her perlesag nåede jeg end ikke at prøve, før den blev tyvstjålet af ældstebarnet.

Og indrømmet: Den ER yndig i hendes helt lyse lokker, som hun efterfølgende har farvet blå! Teenagers!

Endelig er det weekend. Selvom det har været en kort uge, er jeg alligevel træt som en walisisk minearbejder, bare mentalt i stedet for fysisk, men alle synes nok, det er lidt sejt at komme i gang igen efter en hel uges ferie. At jeg går og snøfter og klør i øjnene på grund af det høje antal birkepollen hjælper sikkert heller ikke. Allergi kan gøre én så fandens udmattet.

Hvert forår er det det samme: Jeg snøfter og hvæser som et damplokomotiv og slæber mig igennem dagene, mens jeg samtidig ærger mig over, at jeg ikke har noget mere energi, for foråret er min absolutte yndlingsårstid af dem alle. Det er så dejligt, når alting spirer og gror, så man tydeligt kan se forskellen fra dag til dag. Nå, men jeg forsøger at acceptere det og få det bedste ud af det alligevel. Jeg har trods alt haft allergi i mine samtlige 48 år, så jeg må da vænne mig til det på et tidspunkt eller noget!

Men nu er det fredag, og der er kaffe i koppen og en G&T og rødvin forude, og porchettaen hygger sig på grillen.

Slet ikke en dårlig start på weekenden. Hav en god én derude <3

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.