You look like a turkish bazar…

var kommentaren til dagens outfit 😉 Det blev nu ytret sammen med andre rosende gloser i den lokale neglesalon af en cool fyr, der helt sikkert ville været blevet min nye best gay friend, hvis vi boede i NYC.

Hver gang jeg er i NYC bliver jeg overrasket over, hvor gode amerikanere er til at komplimentere. Det vil jeg være bedre til.

 

Outfit details: Blouse Primark, flats and jacket Topshop, jeans Jonny Q, bag Marc by Marc jacobs

Som i kan se var vejret helt perfekt de første dage…let overskyet og 23 grader. Så vi hjemsøgte NYCs gader og jeg endte på mystisk vis i Saks Fifth Avenues sko lounge.. Jeg startede egentlig i Jeffrey’s og stod længe og sukkede over et par Louboutin Rosella Flats i Python, men til 750 Dollars måtte jeg forlade de skønne piger og søge trøst andre steder…

Der var udsalg, men jeg endte i Louboutins afdeling…

Og fik da også en lille pose med hjem…

Mere om det senere 😉

Maja

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “You look like a turkish bazar…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.